<Tilbake

 

Ofte stilte spørsmål

Hvordan søke på varer?
Svar: Den enkleste måten å søke på en vare på shoegallery.no er å bruke søkefeltet øverst på siden. Her kan du søke på varemerke, type sko etc. Du kan også bruke filter for å finne skoen du søker etter.

 

Nyheter på vei?
Svar: Vi får stadig inn nyheter og disse blir tilgjengelige for kjøp i det de ankommer lageret.

 

Hvordan betale varene?
Svar: Vi bruker Vipps og Klarna til alle våre betalinger på nett. Med Klarna kan du betale med faktura, delbetaling og kortbetaling. Velg en betalingsmåte som passer best for deg. Mer info.

 

Får jeg en kvittering ved kjøp på nett?
Svar: Kvittering eller faktura sendes på e-post til deg samtidig som varene sendes fra vårt lager.

 

Jeg får ikke fullført kjøp med faktura
Svar: Det kan være ulike grunner til dette. For å handle med faktura er vi avhengig av ditt fødselsnummer. Vi bruker fødselsnummeret ditt for kundeidentifikasjon, og for å kunne gjennomføre kredittsjekk. Er du ikke kredittverdig får du ikke handle med faktura. Du må være 18 år for å kjøpe varer på nett. Har man valgt en annen leveringsadresse enn adressen registrert i folkeregistrert får man heller ikke brukt faktura som et betalingsalternativ. Vi sender ikke varer til adresse utenfor landegrensen.

 

Jeg har bestilt et par sko til fullpris som nå er satt på salg. Kan jeg angre kjøpet?
Svar: Du har 30 dagers åpent kjøp på varer du har kjøpt i vår nettbutikk eller i en av våre fysiske butikker. Du kan avbryte eller returnere bestillingen fra den dagen du sender bestillingen, frem til og med 30 dager etter at du har mottatt de bestilte artiklene. Dette gjelder både for ordinære varer og salgsvarer. Kunden må vise kvittering ved retur av sko i butikk. Merk at de forskjellige Shoe Gallery-butikkene kan ha forskjellig vareutvalg. Butikken tar kun imot varer de har i sitt eget sortiment. Vi godtar ikke retur av sko som er brukt, skoen må kun være prøvd innendørs. Vi refunderer ikke mellomlegg mellom ordinær pris og ny pris.

 

Ikke mottatt bestilling ei heller bekreftelse på bestillingen
Svar: Ta kontakt med butikken du handlet i. Butikkens kontaktinformasjon finner du i øvre, høyre hjørne av skjermen.

 

Jeg har ikke mottatt bestillingen. Hva gjør jeg med fakturaen?
Svar: Du vil mest sannsynlig motta fakturaen på mail før du mottar varene, men du trenger ikke betale varene før du har mottatt de. Dersom du ikke har mottatt varene når betalingsfristen nærmer seg, ta kontakt med kundeservice.

 

Fakturabeløpet stemmer ikke.
Svar: Ta kontakt med butikken du handlet i. Butikkens kontaktinformasjon finner du i øvre, høyre hjørne av skjermen.

 

Jeg skal få tilbake penger fra Klarna. Hva gjør jeg?
Svar: Det kommer an på hvordan du betalte. Dersom du betalte med kort får du pengene automatisk tilbake på kortet når vi har mottatt returen/reklamasjonen. Betalte du med faktura trenger vi dine kontoopplysninger for å kunne overføre pengene tilbake til deg. I dette tilfellet tar Klarna kontakt med deg. Klarna garanterer at opplysningene de mottar kun brukes for å betale penger tilbake til deg.

 

Gavekort og tilgodelapp. Kan disse brukes på nett?
Svar: Nei, dessverre, ikke foreløpig, men man kan benytte gavekortet i alle våre butikker.

 

Hvordan kan jeg spore varen?
Svar: Sendinger kan spores via følgende link: https://www.PostNord.se/spara-en-sandning. Tast inn sendingsnummeret du har fått tilsendt på sms eller mail.

 

Hva koster frakten?
Svar: Vi tilbyr gratis frakt til et av våre Postnord utleveringssteder på alle ordre over kr 499,- . Frakten trekkes fra ved betaling.

For ordre under kr 499,- påløper en fraktkostnad på kr 59,- til Postnord utleveringssted.For levering hjem utgjør frakten kr 119. Mer info.

 

Sender dere sko til utlandet?
Svar: Nei, vi sender kun sko innenlands.

 

Hva koster det å returnere varer jeg har kjøpt i nettbutikken?
Svar: Det er gratis å returnere varer hos Shoe Gallery. Benytt returetiketten som fulgte med sendingen din.

 

Kan jeg bytte sko kjøpt på nett i en butikk?
Svar: Sko kjøpt på nett kan returneres i en av våre butikker forutsatt at denne butikken har skoen i sitt sortiment. Er skoen betalt med kort blir pengene returnert tilbake til det samme bankkortet. Ønsker du en annen sko må denne betales på nytt.

 

Returseddel mangler
Svar: Ta kontakt med butikken du handlet i. Butikkens kontaktinformasjon finner du i øvre, høyre hjørne av skjermen.

 

Hva gjør jeg om jeg mottar feil vare
Svar: Ta kontakt med butikken du handlet i. Butikkens kontaktinformasjon finner du i øvre, høyre hjørne av skjermen.

 

Hva gjør jeg ved feil på vare/reklamasjon
Svar: Les mer om reklamasjoner her

 

Jeg har fått melding om at varen dessverre er utsolgt, men varen er fremdeles tilgjengelig på deres hjemmeside.
Svar: Det er lageret som styrer hvilke varer som er tilgjengelige for web. Dessverre kan lageret av og til avvike. Vi sjekker alltid lageret grundig før vi sender ut melding om at varen er utsolgt. Er du i tvil ta kontakt med butikken du handlet i.

 

Jeg angrer kjøpet.
Svar: Du har 30 dagers åpent kjøp på varer du har kjøpt i vår nettbutikk eller i en av våre fysiske butikker. Du kan avbryte eller returnere bestillingen fra den dagen du sender bestillingen, frem til og med 30 dager etter at du har mottatt de bestilte artiklene. Dette gjelder både for ordinære varer og salgsvarer. Kunden må vise kvittering ved retur av sko i butikk. Merk at de forskjellig Shoe Gallery-butikkene kan ha forskjellig vareutvalg. Butikken tar kun imot varer de har i sitt eget sortiment. Vi godtar ikke retur av sko som er brukt, skoen må kun være prøvd innendørs.

 

Hva innebærer det å motta nyhetsbrev?
Svar: Du får informasjon om våre tilbud, konkurranser og øvrig informasjon på en enkel måte. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Vi følger EUs regler og norsk lov om GDPR.