Hopp til innhold

Klikk og hent innen 30 minutter

Hjemlevering 3-7 dager

30 dagers åpent kjøp

Gratis retur i butikk

Betaling

Vi bruker Vipps og Klarna til alle våre betalinger på nett. Med Klarna kan du betale med faktura, delbetaling og kortbetaling. Velg en betalingsmåte som passer best for deg.

Betaling med kort

Vi tar imot følgende kort:

  • Visa
  • Mastercard

Alle kort transaksjoner sendes kryptert gjennom Klarna. Du kan derfor trygt betale uten å være redd for at din kortinformasjon kan komme på avveie. Ordrens pålydende reserveres på kortet ved bestilling. Når varene sendes fra vårt lager trekkes pengene av konto. Dersom vi allikevel ikke har varen på lager fjernes reservasjonen på kortet ditt.

 

Betaling med faktura

Vi tilbyr betaling med faktura i samarbeid med Klarna. Du behøver ikke oppgi dine kortopplysninger og du betaler alltid etter at du har mottatt varene. Fakturaen sendes til din e-post adresse når varene går ut av vårt lager. Fakturaen må betales innen 30 dager fra ordredato. Det påløper ingen ekstra kostnader om du betaler innen 30 dager. Ved forsinket betaling vil det påløpe en påminnelsesavgift og forsinkelsesrente. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen blir sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.

Du må være 18 år for å kunne betale med faktura og være registrert i folkeregisteret. Det gjøres en kredittvurdering i forbindelse med kjøpet. Har du ikke handlet med Klarna faktura tidligere kan Klarna foreta en kredittvurdering av deg. Du får en kopi av kredittopplysningen per post.

Ved betaling med faktura må du oppgi ditt personnummer. Personnummeret blir ikke lagret i våre systemer. Det brukes bla for å hente inn din folkeregistrerte adresse. Varene kan ikke sendes til noen annen adresse enn adressen som er registrert i folkeregisteret. Dette for å hindre svindel. Er adressen feil ta kontakt med Klarnas kundeservice.

 

Delbetaling gjennom faktura

Vi tilbyr «Klarna konto» i samarbeid med Klarna. Dette gjør det mulig å dele opp betalingen om du ønsker. Er det første gang du gjør et kjøp med «Klarna konto» må du godkjenne vilkårene for delbetaling. Dette gjøres ved at du får tilsendt en kontoavtale som du fyller ut, signerer og sender tilbake til Klarna.

 

Har du faktura eller betalingsspørsmål ta kontakt med Klarna direkte på telefon 21 01 89 91 eller start en chat på Klarna kundeservice. Du finner også svar på ofte stilte spørsmål under Klarna kundeservice.

 

Har du spørsmål om Vipps, kan du ringe Vipps kundesenter på 22 48 28 00 eller besøk Vipps kundeservice.