Hopp til innhold

Klikk og hent innen 30 minutter

Hjemlevering 3-7 dager

30 dagers åpent kjøp

Gratis retur i butikk
Logg inn
På grunn av en systemfeil kan enkelte produkter ha feil lagerstatus.

Bytte & Retur


Ønsker du å returnere eller bytte en vare?

Vi har 30 dagers åpent kjøp. Dette gjelder alle varer både i butikk og nettbutikk. Vi godtar ikke retur av sko som er brukt. Skoen må kun være prøvd innendørs. Sko som er hentet i våre fysiske butikker må returneres i fysiske butikker.

 

Retur/bytte av vare i fysisk butikk

Ønsker du å benytte deg av åpent kjøp må varen returneres i butikken den opprinnelig er kjøpt. Kvittering må fremvises.

 

Retur av netthandelsvare

Varer som er kjøpt på nett hos Eurosko, DNA og Shoeday, og sendt til utleveringssted/hjem kan returneres pr post eller i en av våre butikker. Varer som er kjøpt på nett hos Shoe Gallery, må returneres per post. Ved retur refunderes beløpet med samme betalingsmetode som du valgte ved kjøp av varene. Vi forventer at varene returneres så fort som mulig og innen 30 dager. Det koster kr 99,- å returnere varen pr post. Retur av vare i fysisk butikk er gratis.

  • Varen må returneres uskadd i originalforpakning. Putt skoene tilbake i esken og om mulig bruk samme pose som varene ble sent i. Dersom dette ikke er mulig, er du selv ansvarlig for å pakke esken godt inn. Du er ansvarlig for varens tilstand fra du har mottatt varen og under returfrakten. Dersom varen forringes i perioden fra du mottar varen til varen er returnert til oss, kan vi trekke fra en sum som tilsvarer varens verdireduksjon sammenlignet med varens opprinnelige verdi.

  • Bytte - og returskjema fylles ut og legges i posen. Returetiketten som følger med kjøpet klistres på utsiden av posen. Sørg for at du klistrer returetiketten over den opprinnelige adresselappen.

  • Lever pakken til et PostNord utleveringssted- og servicepunkt. Be om kvittering på at varen er levert i retur. Dette er ditt bevist på at pakken er på vei til oss.Bytte av netthandelsvarer

Du kan bytte for eksempel skostørrelse i våre fysiske butikker hos Eurosko, DNA og Shoeday. Merk at du må bytte varen i samme butikkjede som du handlet hos (Eurosko byttes/returneres hos Eurosko, Shoeday hos Shoeday osv). Du må kunne fremvise kvittering/ordrebekreftelse. Netthandelsvarer som er kjøpt hos Shoe Gallery, må returneres per post til Shoe Gallery.

Hvis du ønsker å bytte til et annet produkt enn det du opprinnelig har kjøpt, regnes dette som en retur. Her gjelder reglene for retur av netthandelsvarer (se avsnittet over). Du leverer inn produktet du handlet på nett og foretar et nytt kjøp i butikken. Kjøpesummen for det opprinnelige nettkjøpet krediteres.